hello momies, saya preg 9minggu 3hari?tp ad keluar darah mcm darah haid xbanyak?ap patut sya buat?

Keluar pendarahan

6 Balas

Klau keluar darah jgn tunggu lagi sis.. Teros ke klinik untk check.. Mcm sy preg petame keguguran sbb awal spoti sikit mkn ubat pon same.. Nie skrg preg yg ke due same jugak ritu spoti jugak sikit tp teros ke klinik tolak ke kecemasan.. Dpt ubat kuat kan rahim.. Alhamdulillah tade lagi dah keluar..

better direct terus ke hospital. saya bleeding baru2 ni, pergi klinik, tp klinik mcm ambil ringan. tanpa refer ke hospital. saya tak puas hati, saya terus pergi hospital sendiri. doc dekat hospital sendiri marah klinik sbb tak refer ke hospital. saya hamil kembar. sekarang saya hilang 1 baby, gugur

kalau dah keluar darah tak payah tanya apa2 sbb mostly jawapan yg akan awak dpt pergi ke hospital terus. Sbb tak semua orang pengalaman dia sama. So kalau betul2 awak takut dan risau better ke hospital terus. Waktu pregnant kalau keluar darah tak normal ye.

☝?kemarin dulu ada keluar darah wrna coklat ikut dekat keputihan,lepas tu harini kluar darah macam darah haid merah gelap bercampur lendir?saya first pregnant xda pngalaman?

Pergi check. Tu tak normal.

Pergi klinik atau hospital