Kandungan Dah 9minggu..tapi Ada Keluar Macam. Darah Haid.. Knapa Yer?

15 Balas

Jangan lengahkan. Terus ke klinik check. Kalau spotting coklat should be normal sbb implantation. Tp kalau darah mcm period better pergi jumpa doc.

semoga sis lebih byk bersabar juga tabah hadapi dugaan dan cabaran sepanjang kehamilan..akan dipermudahkan segalanya🤲👍💪👌

terus pegi emergency sis .. biasanya klau pregnant masa mgandung mmg x normal ..

boleh tau doc bgtau sbb ape tak?? saya skrg 5w kluar mcm drh haid jugak 😢

Bawa pergi hospital puan.. nanti kat hospital doc akan cek detail, scan

5y ago

Amiinn.. in sha Allah

lebih baik pergi hospital risau jadi apa apa kat kandungan

boleh jadi macam macam, better terus ke hospital.

Tu tak normal sis, cepat2 jumpa doktor bgtau

awak masa awak jumpa Dr. Dr ckp apa awak.

cuba scroll apps ni.. ade info asal spotting..

5y ago

wc, hope jumpa la ek