Hai sye nak tnye kandung sye berusia 6 mingu selepas bersama klur darah sikit je bhya x first baby🥲

Keluar darah

5 Balas

1st trimester kebnykkn doktor x galakkn untuk bersama.. kandungan masih lemah.. mcm² blh berlku.. jgn terlalu ganas klau bersama pun.. puasa dulu sementara.. klau dh sampai kluar darah tu lebih baik stop dulu..

2y ago

ok2 tq tau

kalau da ada darah tuh, better jgn buat da sis, bahaya tuh. mmg 1st trim tak digalakkan sgt buat, kalau nak juga buat slow tapi kalau kata jadi mcm tuh, better stop.

ow bya rupenya terkjut tau ingt gugur ke ap 🥲

elakkan bersama untuk 1st trimester puan.

better elakkan dlu

2y ago

yes ofcourse...takot jadi apa2 pada kandungan sis..