mengandung keluar darah

salam sis... sye nk tnye ad tk yang mengandung keluar darah... bleh bgi pendapat tak... sebb kandungan sye bru 6minggu... darah keluar.. sye tkt...

3 Balas

saya pnh jadi masa tahun lepas.. kandungan bru msuk 2 bulan...mula2 darah kluar skit2... doktor trus surh gi hospital utk rujuk pakar.. lps tu dlm hmpir 11 hri kluar & saya keguguran.. lw sis kluar darah msih berlarutan, cpt2 gi hospital...

Pergi hospital puan..Saya pun macam tu masa 8weeks treated miscarriage nasib baik baby ok.

4y ago

Byak ke darah nye dah brapa hari trun darah

kena bedrest. sy masa week6 kluar darah. 2minggu ambik unpaid leave