Keluar darah

Keluar darah sebelum period,keluar waktu subuh sahaja...apakah itu hormon ?

1 Balas

mgkn sis kena check upt...Kalo positive maybe pregnant Kalo negative maybe period or hormone..mcm sy penah jadi mcm ni selang 1minggu period sy jadi bnyk mcm biasa...dah kawen ni hormon Kita dah kena ganggu...

9mo ago

jadi xmustahil Tu period sis.. cycle period kita 28 Hari Ada yg 35..tapi mcm sy cycle 28..kdg² cycle ke 24 dah dtg period pastu Ada yg dtg period sblm tarikh nya..kdg2 faktor hormone and kehidupan harian Kita...mcm sy baru Lepas chemical pregnancy memg cycle lari2 ckit nak betul Kan Tu jenuhhh...jadi darah yg sis alami skrg memg period la...jgn stress² and jgn give up... insha'Allah Ada rezeki nya..