TANDA HAMIL ATAU PERUBAHAN HORMON

Haii 👋🏻 sy ingin bertanya . . sy henti ambil pil perancang pd 17/10 . . sy period 22/10 (5hari) lepas pada tu sy mengalami morning sickness , hilang selera makan dan keluar tompok darah . pd 20/11 sy period lagi selama 3 hari . . dan sy buat UPT -ve . . smpai skrg sy masih lagi mual pd waktu pagi . . 16/12 pg keluar tompok darah dan henti , 17/12 keluar lagi tompok darah dan henti . 18/12 keluar darah lagi sehingga hari ini . . adakah ini tanda sy hamil atau sebab perubahan hormon ? pleaseee help me 😭

1 Balas

nak konfem pegnen ke x hanya melalui upt je sis. boleh jdi mual2 tu tanda perubahan hormon boleh jdi juga pegnen. sis cuba cek up ktklinik juga utk confirmkan.