Apakah maksud tanda flek coklat dan ada keluar tompokan darah merah sedikit?

Belum check UPT hanya curious melihat tanda seperti ini. Pada hari isnin keluar flek coklat dan setitik darah merah pada waktu tengahari dan hanya keluar pada jam itu sahaja. Semalam pun keluar darah merah sedikit pada waktu yang sama. Adakah ia masalah hormon ataupun tanda mengandung?

1 Balas

Spotting. Cuba cek upt samada hamil atau tidak.

2y ago

Dah jumpa. Doktor cakap asalkan darah xbanyak keluar, sakit perut dan demam.