Adakah anda mempunyai masalah kekurangan susu badan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Saya tidak pasti

3902 respon

15 Balas

Kita anak nak masuk 9 bulan masih susu badan. Tapi still mencari milk booster. Please share moms. Tq in advance 🤗

Alhamdulillah. Xada masalah. Anak first dapat susukan dia lebih 2tahun.. Harap second baby nanti pon baik2 je ☺️

X.. syukur alhamdulillah setakat ni anak dah nak masuk 9bulan ok lg. Harap dapat menyusu sampai umur 2tahun la...

Tgh pregnant ni dh msuk 36w..susu lom kluar ag..maybe lps bersalin insyaallah de susu utk susukn ank😊

ank slong meriah. .tba ank no 2 smpt skjp je. .😭..xsmpai sbln. .x tau la x ckp ke atau bby mrjok

Tidak pernah. Alhamdulillah Saya mempunyai susu badan yg byk tp anak tidak pndai menyusu badan

Alhamdulillah buat smntra waktu ni tidak

Tidak.. bole pam lagi.. alhamdulillah.

Syukur Alhamdulillah xad masalah lg

enjoy mnyusu. jngn stress