Saya 35weeks tapi bila buang air kecil guna tandas cangkung rasa sakit kt bawah.jalan pun rasa sakit

Kejap perut rasa mengeras kejap ok.normal ke macam ni.

1 Balas

mengeras + sakit mcm senggugut n celah peha tu antara tanda bersalin. sis guna tracker contraction dlm apps ni untuk pantau kekerapan. kalau sakit 15min sesekali, terusnke hospital yaa walaupun tkde tnda lain. boleh jadi prem contraction. tpi kalau jarak masa sakit tu datang, lama, contoh 5 6 jam bru sakit. tu biasa. false contraction.