Kehamilan Kimia (Chemical Pregnancy)

https://my.theasianparent.com/kehamilan-kimia Upt positif (selalunya line samar) atau clear blue digital 1-2 minggu tetapi berakhir dengan period. Kenapa upt detect pregnant? Kerana hormon hcg sudah ada (terlalu rendah) tetapi kemudiannya berkurang. Salah satu keburukan guna clear blue upt diawal kehamilan (3-4weeks).

2 Balas

Kalau Upt positif dan line dia terang, berkemungkinan chemical pregnancy juga tak sis? Baru delay seminggu. 😅

4y ago

Aamin. InsyaAllah ☺️

thnks info 👍👍