perut kecil

Kebanyakan orang cakap sya mengandung perut kecil..sya dalam 32 minggu sekarang..risaunya sya..

15 Balas

sy pulak opposite.. pregnant baru 34weeks tp org ingt 38weeks.. naseb bila scan baby growth ikut track je

sama saya perut kecil 32 minggu.. saya bersyukur anak aktif

Janji baby sihat xpe

Xp..jnj bb sihat

baby sihat kan?

4y ago

alhamdulillah sihat. jangan hirau kata2 orng tu. lain orng lain sis, ada yg perut besar lahir baby kecil,perut kecil tp baby lahir berat 3kg above. saya pun perut kecil juga sbb kurus dan ada je yg cakap mcm2 tp saya masuk telinga kanan keluar kiri . janji sy g jumpa doc tiap bulan dan baby sihat serta membesar dan aktif dgn baik dah cukup untuk sy.