sakit perut berlarutan

Assalamualaikum...kandungan sya mencecah dua bulan sakit perut sya ttp xhilang2...seluruh perut sya sakit ..sya xthu nk bt mcm mna utk redaknnya..

2 Balas

bole cube letk air suam2 dlm plastik sis . ikat elok2 pkai getah . lps tu tuam je kt bhagian sakit tu . klau ad bntal elektrik yg ala ala tungku elektrik tu pon bole pkai sis tok bg reda sikit sakit tu . mmg dy xmengilang kn sakit tu tpi bole bg xtrlampau sakit la . mksd sakit ny tu kurg la sikit . letk je ats perot sis tu . brlapik dgn baju . smoge mmbntu ye sis 😊

https://my.theasianparent.com/sakit-perut-ketika-hamil ini sebab mengapa.boleh sakit perut ketika hamil