Uri Lekang

Saya amat fobia dgn masalah uri lekang.. Tahun lpas sya mengandung dlm usia kandungan 38 minggu bby meninggal dlm perut.. Nie sy mengandung semula dan sekarang usia kandungan 32 minggu.. Sya rasa down bila nk bersalin

15 Balas

ya Allah ..mudah2an dah x mcm tu skrg ni. yakin pada Allah prkara tu takkan berulang dan sis kekal tenang.. stay positif and selalu minta nasihat pd doktor sis.. bila ada sokongan dan dorongan kekuatan dari orang ni boleh buat kita kekal tenang.. sis ikut je ckp n nasihat doktor n org tua.. kalau ada doc ckp jgn, kita ikut ckp doc.. semoga doa sis dimakbulkan.. aamiin aamiin

sama la dgn sy . kes uri lekang masa 37 minggu . tp dokter de sarankan sy lps ji kene operate 36 minggu . sis mcm mane dh ye sekarang ni ? kenape ye uri lekang ?

In syaa allah.. Selamat ibu dan ank.sy pun uri lekang.. Alhamdulillah.. Bersalin 27w dan selamat keduanya.

ya Allah permudahkan lah urusan ibu ini Dan anakanda nya..semoga selamat kedua duanya. sihat. aminnnn

3y ago

Aaamiin ya rabb.. Positif mmommy. Dan byk bdoa. Allah maha mdengar permintaan hambaNya

Doa yg baik2 ye sis.. Jgn fikir sgt.. Smoge dipermudahkan segala urusan sis.. 😊

fikir yg baik2 ja sis. keep doa. insyaAllah..semoga dipermudahkan urusan sis..

Allahuakbar.. moga sis selamat bersalin dan dipermudahkan urusan bersalin

smoga diprmudahkn sgala urusan..smoga mommy and bby slmt aminnn

Smoga dipermudahkan urusan. Inshaallah xde apa2

berdoa sis agar kali ni semua dipermudahkan