Kandungan sya sekarang sudah masuk 32 minggu lbih tapi dokter cakap air ketuban sya kurang

Apa yang saya boleh lakukan?

1 Balas

saya 21w , air ketuban pun kurang masa buat detail scan baru ni. doktor klinik luar cuma pesan minum banyak air je kat saya . doktor kata isipadu air ketuban tu bergantung pada berapa banyak si ibu minum . saya start dari tu saya minum 3 liter sehari . cumanya esok baru appointment kat kk untuk check semula air ketuban. and 2/9 check ketuban kat klinik luar . sebabnya tahu air ketuban kurang pun dari klinik luar, doktor klinik luar suruh datang kk untuk pemeriksaan lanjut dulu baru gi kat dorang balik dalam masa 2 minggu 😂

2y ago

tak tau lg , sebab esok baru appointment kk untuk check air ketuban . pastu 2/9 kat klinik biasa untuk check ketuban lagi sekali 😂 bulan ni direct appointment kk saja