Mana satu keadaan paling susah anda pernah alami?
Voice your Opinion
Sebelum bertunang
Sewaktu bertunang
Awal perkahwinan
Beberapa tahun perkahwinan

2646 respon

17 Balas

Awal perkhawinan pun susah sebab baru mencari keserasian, kecurigaan, kesefahaman kurang la tak matang, pertengahan pun susah juga, risau takut husband curang la ada perempuan lain atau main perempuan tau la perempuan ninover thinking bukan ba takut ba di dua kan atau kehilangan akhir perkhawinan semoga till jannah baik2 semua dalam lindunganNYA... In Shaa Allah Aamiin ya rabbil alamin... I love my husband forever and ever and ours children... 👲🧕👨🧒👶 moga cepat dapat baby lagi girl... Aamiin...

awal perkahwinan..sbb kami xpnh kenal antra satu sama lain..ambil masa untuk kenal hati budi n etc .. sbb bercinta selepas nikah...perkenalan kami juga singkat...smua berlaku terlalu pantas. kenal taaruf keluarga..tunang dan nikah pd tahun yg sm..kmdian pregnant.. hingga skrng msih cuba memahami antra satu sama lain..even dh nk msuk 3 tahun usia perkahwinan kami...tp alhamdulillah smuanya ok dan d pmudahkan olehNya ...hingga kini..❤️

awal perkahwinan..walaupun sudah kenal suami dari kecil..tapi tidak sama macam tinggal bersama..banyak perselisihan faham. masa tu pula saya baru berhenti kerja. macam2 yang difikirkan. hahaha nasip baik suami ni sabar. Alhamdulillah..sudah 6tahun bersama.

awal perkahwinan.. lmbt setahun dpt baby pun org dh perli ckp bini mandul..

😈😈🏩🏩🏩🏩🏩🏩🏬🏣⛲🏢🏧🏦🏡

tak kenal hati budi lagi kenal pun masa awal perkahwinan

Alhamdulillah semuanya dipermudahkan oleh Allah

awal perkahwinan, mertua x suka sgt dgn sy ..

Nak seragam selaras ngam. kena gaduh dulu

Alhamdullilah semuanye dipermudahkan