Bandingkan anak sendiri dengan anak orang lain.

Kawan suami ade anak lewat beberapa hari dari anak kami. Anak kami belum boleh berjalan dan baru tumbuh gigi dua batang. Anak kawan suami tu dah boleh jalan dan gigi pun banyak batang dah. Suami ade bandingkan kata cepat anak kawan tu. Mula saya tak ambil kisah. Tapi terdetik juga lah kan anak orang dah pandai macam². Tambah bila tengok gambar lama anak buah belum setahun da pandai macam². Jadi macam down pulak padahal tak patut pun down sebab tahu perkembangan anak² lain². Terima kasih semua yang memberi nasihat dan kata semangat. InsyaAllah koi tak down. 👌

18 Balas

sis ckp dgn husband sis tu..klu blh jgn nk bndingkn anak sndri dgn ank org..pkmbgan budak tak sama..mcm ank sya sthn lbih br pndi bjln,umur 2 thn lbih br pndi bckp tu pun tak smua ayat