Sejauh mana kepercayaan mommies?

Kata orang tua, 1. Baby yang tak dibedung akan jalan kengkang 2. Baby yang tak diikat kaki akan jalan kengkang Lol. Saya tak sanggup nak ikat kaki baby. Bedung tu saya okay je tapi baby yang tak selesa bila dibedung. Memang dia merengek tak boleh tidur. Saya tak percaya semua tu. Macam mana pulak pengalaman mommies?

1 Balas

Bedung yg btulnya cuma kain tu belit sdikit rpat kat bhgian bdan shj. Pinggan ke bawah loose kan. Sbb kaki dorg akan trkangkang skit. Sbb pkai pmpers kan. Trtolak peha kluar.