Pegi klinik buat ultrasound doc kata ada kantung tapi baby tak nampak. Masa tu dah masuk 6week. Ada yg pernah alami ?

Kantung tu ada tapi nampak kosong xda baby😢

Pegi klinik buat ultrasound doc kata ada kantung tapi baby tak nampak. Masa tu dah masuk 6week. Ada yg pernah alami ?
18 Balas

Sy pon 6 week nampak kantung je , tak nampak janin .. tadi pegi scan 7 week , sebab risau sy keje angkat barang berat . Alhamdulillah , nampak janin dah . Ada degupan jantung . Syukurr Alhamdulillah . Sabar yee puan ..😊

3y ago

Tahniah...Semoga dilancarkan segala urusan...Aamiin