Kantung kosong

Hi mummies2 sekalian. Harini saya pergi scan 9weeks. Kantung ada cantik tapi masih kosong. Kenapa ya🥹. Sangat2 risau. Takda bleeding apa2 😭

7 Balas

Period teratur tak sis? Saya pun baru baru ni pun scan pun mcm tu ada kantung je. Tunggu lagi 2w tadi gi klinik lagi alhamdulillah dah nampak janin. Jantung pun dah ada. Inshallah ada tu sis. Mcm saya period tak teratur patut saya dah 9w tapi tadi check baru 8w rupanya

in shaa Allah ada tu, mungkin masih kecil..kena p klinik atau hospital yang ada kemudahan mesin yg lebih canggih.. mcm sy ni tvs scan dah boleh nmpk dan dengar degupan jantung terus. 2tmpt sy pergi nampak kantung kosong. tmpt ke3 baru nampak janin.

7d ago

mcmna perkembangan puan skrg? kandungan dah nampak belum?

Mungkin awal lagi kot sis? Dr ada ckp tak tunggu scan lagi 2w? Sebab saya pi scan jgk masa 8w dr pun kata kantung kosong😔 harap ada lah baby dalam tu

3w ago

Baru 8w2d 😂 baru lagi scan takpe lah tunggu bulan 6 mcm tu kot saya nak repeat scan sebab awal sngt saya pi scan tu dah kena bayo 60inggit

saya pernah waktu kehamilan pertama dulu..9w masih kosong.. alhamdulillah 11w scan lagi dah nampak baby..dah besar 4 tahun dah skrg..hihi

2w ago

insya Allah sis.. semoga Allah kurniakan rezeki buat sis..baby membesar dengan sihat dan kuat 🤲🏻

saya scan 9 weeks dah ada jantung..doktor cakap elok..jantung kuat bunyi..

Cuba sis buat tvs scan.

3w ago

Saya dah buat tvs scan tu yg nampak kosong tu😭