Scan hanya nampak kantung

Kantung da 7weeks tapi tiada janin..ada ke siapa mengalami yang sama...tapi bila scan guna transvaginal baru nampak janin??

1 Balas

Sya base of pegalaman.. mula2 spoting.. lepas tu g swasta scan.. 7 minggu takda janin.. klinik suruh refer hospital.. bila dtang hospital scan tvs dah nampk FH gan yolk sac.. 11minggu scan lagi.. baby dah gerak2.. Alhamdulillah..

2y ago

tq alhamdulillah komen yang positive..lega sy..doakan sy 20/10 utk scan semula..