9 minggu nampak kantung saja

Assalamualaikum ada tak pernh mengalami scan 2d nmpak kantung tp janin tak nampak?

11 Balas

Waalaikumussalam. Sy scan masa 8w baru nampak kantung. Scan masa 11w dah nampak kantung, baby & heartbeat. Tunggu 2-3 minggu lagi sis, nanti repeat scan

5y ago

Okay sis. Skrg jangan skip folic acid ya. Take care sis

Sm lah sis. Time sy 9w bru nmpk kantung ja. Pastu scan lgi slps 2w. Da nmpk tp blm ada heartbeat. Klo ikutkn period spttnya dah 10w msa tu.

5y ago

Scan kat kkia. Nnt nex wek lgi scan nk tgk hearbeat. Jgn risau sis. Mgkn pensenyawaan lmbt. Dctor pn ada ckp mcm tu jga sm sy. Just fkir positif.

masa 7 weeks scan ada detak jantung baby...tapi bila scan 9 weeks,dok x jumpa detak jantung baby...normal ke ye?...risau la

Waalaikumussalam, normal tu sis. Jangan risau ye. Tunggu lagi beberapa minggu 🤗✌🏻

Saya 6week haritu nampak kantung jugak.. skrg dah nak masuk 9week. Takut nak pi scan.. huhu

5y ago

13 hb 4 baru scan balik😥

salam sis,sy nak tnya perkembngan nmpk x baby lepas 2 minggu?

Alhamdulillah sis dh preggy. Tunggu seminggu dua lg then scan ya

Tak de sudi yang jawab ke😓😓

sy 9mgu dh nmpk jantung . tadi p cek kk 9w3d

5y ago

sy scan bawah wktu 6w sbb ada bleeding time tu dh nmpk jantung . tadi scan atas je dktor double cek nmpk jgk jntung

Normal sy 10 ke 12week