Hi moms! Normal tak, 5week tak nampak kantung baby lagi.. rsau pula😔

Kantung baby

3 Balas

normal sis. to small sometimes kadang tengok juga mesin klinik tu advance ke tak. u tunggu la 7w. suggestions i kalau u ads bajet u cari mana2 swasta hospital bersalin selalu mesin dia puas hati. kalau tak nmpk scan atas dia terus suggest tvs. senang takyah u repeat bnyk2 klinik.

Ya normal. 5 weeks sebesar biji bijan je. Sebab tu scan yang pertama disarankan buat 8 weeks ke atas.

normal... normally 8@9weeks kantung nampak da