hye semua ..saya nk bertanya..normal ka 5week nampak kantung sahaja..risau juga.

minggu keberapa baru nampak baby ya? #5week

hye semua ..saya nk bertanya..normal ka 5week nampak kantung sahaja..risau juga.
3 Balas

awak nak tanya. . dah selamat melahirkan ke ? sbb saya search kandungan 5 week nampak posting awak . tapi dah 1 y ago . sbb saya tdi scan pun sama mcm ni 5 week nampak kantung

normal sis , masuk 6 7 8 minggu bru nmpk...kdng2 sbb faktor badan ibu ...semoga sis dan bayi sentiasa sihat

3y ago

terima kasih ya bgi jawapan😊

Normal sis ☺️

3y ago

terima kasih bg info😊