12W 1 hari sakit celah kangkang

Kandungn skrg 12W 1 hari. Tpi harini Sakit bahagian celah kangkang ,nk bangun pun kene pelan2 dulu 😪 Normal ke. Pelik2 mengandung skrg 😂🤣 Dan satu lagi 12W dh ada ruh ke 😁😁 Sebab bila baca dkt Hitungan baby katanya baby dh boleh gerak.

1 Balas

hahaha normal mommy...tapi awas ruam...sakit ooo kalau paha kiri dan kanan bergeser.

8mo ago

doktor sy kata baby nak membesar tu..bukan nak beranak...dont worry..sy pun start 3rd trimester sampai skg xhilang hilang lg sakit nyeri tu celah kangkang...