Sakit Celah Kangkang

Kandungan 17 minggu, tapi sakit celah kangkang tu normal ke? Nak bangun pun agak susah.

2 Balas

Dulu baby start membesar, sakit sampai dah beranak. Mesti guna bantal, letak celah kangkang. Kalau nak beralih, kena slow2. Kalau laju ngiluuuuu yg amat. Nangis apa lagi. Yg selesa terlentang. Itu pun sy buat sekejap je sbb tak nak baby tak selesa. Paling selesa baby,kita baring sebelah kiri. Baik untuk perjalanan darah dia. Kalau sy nak bangun dr tpt tdo pun. Kena slow. Kadang minta suami hulurkan tangan.huhuu.. semoga awak kuat tau.

4y ago

Heheee tak yah takut laaa.. normal je tuu.. Dr kata kepala baby dkt bawah sbb tu sakit. Baby sy start 26week sampai beranak. Kepala memang dah kat bawah tu. Jadi, mereka tak galakkan sy buat kerja apatah lagi yg berat2. Awak tau tak, kalau sy nak berjalan pun. Terkangkang mcm penguin tu kadang suami ketawakan sy tau.. hahahaha. Dah la tembam masa ngandung.

Yaaa