Angin pasang@hernia

Hai mommy..bby boy sya da 1bln lbih kena angin psang,dah puas brubat tpi tak ada apa2 prubahan..dktor syak hernia dan prlu operate..siapa2 mommy atau knalan yg ada pngalaman baby@anak buat operate??..sya ragu2 dgn operate..tlur bby boy say dah bsr sebelah knan tpi tak ngis,meragam ,muntah..mnyusu pun mcm biasa,brt pun naik..minta share ya mommy..sya rsau sgt😫 utk operate bby sya

2 Balas

assalamualaikum puan mcm mna ye anak puan skrang..puan ada buat operation tak untuk hernia tu..Anak saya pun kena angin pasang bulan 9 baru buat operation hernia baby

Semoga semuanya baik baik sahaja ya mummy! 🤲🏻