Normal ke kluar cecair coklat cair ketika hamil?

Kandungan sy dah masuk 20 mgu baru2 ni. Tp smlm pagi sy perasan ada cecair coklat cair kt pantyliner. Lps zohor pn ada kluar skit. Ptg n mlm dah xde. Pagi ni pn xde. Dlm lps asar mcmtu sy prsn ada kluar lg cecair tu kt pantyliner. Bahaya x ya? N cecair tu darah ke keputihan? Klo berterusan mcmne wlupn dalam kadar yg sedikit.

2 Balas

Blh pg klinik/hosp segera.. Tu darah lama.. Kdg tu juga tanda awal keguguran. X dpt nak nilai, hanya doc yg tau melalui pemeriksaan yg detail. Blh segera ke klinik/hospital.

5y ago

Alhamdulillah. Semoga kandungan baik2 shj..

Xnormal