keputihan dan pendarahan

p'tma kli hamil,mla2 kluar kputihan sperti kecoklatan ,lpas tu kluar cecair merah sperti darah tp xlh b'ketul sperti drah period,cair jew tp dlm kuantiti y agk bnyk n sudah hr keempat...normal kew utk awal khamilan

1 Balas

Boleh pegi klinik terus, jangan tunggu lama2...macam sy dulu ikut ckp org, diorang ckp biasa kalau awal kehamilan jadi mcm tu, dah 11w masa tu, asyik kluar lendir coklat n sakit pinggang malam tu tak tahan pegi hospital dah gugur..maaf ye, bukan nak takutkan, cuma nak share pengalaman... jangan tunggu, kalau boleh scan pergi scan n cek..

5y ago

Doa yg baik2...minta disempurnakan sifat baby, in shaa Allah semuanya baik2 saja...