cecair kluar dr vaginaa

sy pregnant 10 minggu.. ptg smlm tgh2 sy buat keje, tetibe ade cecair kluar dr vagina dgn lajunyaa... check2.. bukan darah... n xde sakit apa2 pon pelik laa air apa tuuu...tertanya2 sy dibuatnyaaa.. sapa pernah alaminya????

7 Balas

Keputihan kot. Sbb stgh orang kan before pregnant takde keputihan, bila pregnant baru ada. And keputihan akan keluar bila kita byk bergerak buat kerja atau badan letih. Kena pakai pantiliner la.

2 sbb sis byk bergrk..kursng kan wt kje berat2 nt da msok 2nd tris da kuat skit bru wt kje ringan2 ye

Tak pernah alami .. ade bau tak ?? Kalau x better gy klinik terdekat minta nasihat doc ..

5y ago

Kalu x sure jumpa doc segera.nnti ajukan pd jururawat atu doctor sb mrka lbh arif

Kalau sy, yg mcm tu biasanya keputihan.

Kdg keputihah pun rsa mcm tu. Kpthn wrna putih

5y ago

Kadag klr sikit kdag sekejap ja.pasu tak ada.tp x thu klu jnis bdan srseorng sblm mmg ada keputihan tu x surelah

Ada, byk sgt gerak kot. Take it slow

ade