Lelehan cecair di miss V

Hi mommies , normal ke kalau ada lelehan cecair yang cair keluar dri miss v ?? Cecair tu biasa ja x busuk n x gatal . Dia cair ja x pekat n lendir macam keputihan . Sy skrg 20 week. Pls sapa2 jawab yee . Sy x tahu sangat bab ni.

1 Balas

Lelehan macam mana tu ye sis? Tak dapat nak imagine. Yg saya tahu, ibu mengandung memang ramai yg ada masalah keputihan. Tapi, setahu saya keputihan tu tak meleleh.

4y ago

pergi hospital terus sis takut air ketuban bocor boleh membahayakn baby dlm kandungan