Nak tanya

Kandungan sy da msk 28w...skrang klinik da srh sy tick untk pergerakn ank..tp kdg2 ank sy xbnyk bgerak..nk dptkn 10 tick 2 kdg2 lmbt..normal ker mcm 2..sbb nie first bby xtau sgt....harap sesiapa bleh tlg...terima kasih???

2 Balas

Sy dlu msa mula2 kna tick sy akn baring terlentang utk rsa pergerakn bby..sbb klu brdiri n dduk xdpt rsa

5y ago

Owh mcm 2 ye....sy plak kene ddk..sembang2 ngan die bru die gerak..mcm bg respon..tp klu sy aktif wat keje mmg rase die gerak

Asalkan cukup 10 gerakan sebelum 12 jam, ok dh.

5y ago

Owh yeke...yg 2 tendangan kuat or rasa die gerak2 pn ok da kn