Nak tanya

Kandungan sy da msk 28w...skrang klinik da srh sy tick untk pergerakn ank..tp kdg2 ank sy xbnyk bgerak..nk dptkn 10 tick 2 kdg2 lmbt..normal ker mcm 2..sbb nie first bby xtau sgt....harap sesiapa bleh tlg...terima kasih???

2 Balas

Sy dlu msa mula2 kna tick sy akn baring terlentang utk rsa pergerakn bby..sbb klu brdiri n dduk xdpt rsa

5y ago

Owh mcm 2 ye....sy plak kene ddk..sembang2 ngan die bru die gerak..mcm bg respon..tp klu sy aktif wat keje mmg rase die gerak