16 weeks tapi perut terasa menekan2

Hi. Kandungan sy baru 16 weeks. Hari tu sy ade pergi klinik sbb gastrik dan doct terpaksa cucuk sbb sakit yg teramat n bg ubat utk sy makan juga. Skrg bi sy xrasa sakit yg pedih dan mencucuk mcm gastrik. Tp rasa sakit menekan dkt gambar yg tangan belah bawah... knp ye? Sebabkan angin or baby? Sy risau keadaan kandungan sepanjang gastrik. Sbb xbg nitrisi yg cukup. Jenis makan dan muntah. Lps tu xlalu nak makan. Paksa makan muntah balik...

16 weeks tapi perut terasa menekan2
1 Balas

Awk ade alahan ye? Boleh jadi gastrik, and rahim pun tgh mengembang. Awk banyakkan minum air masak, susu.