Kandungan 37minggu

Kandungan sy arini 37 minggu , tadi pagi nak kencing sluar dlm penuh warna koko sy xpastii apa tu ? Dah g kecemasan tpi doctor ckp x da apa2 dan blum ada bukaan . ibu2 ada pengalaman x kluar wrna koko mcm tu ? Agak2 lama lg x sy nak bersalin ? Walaupun INI kndungan yg kedua serius ckp anak pertama xda tanda2 bgini tu yg bertanya tlg jgn kecam

2 Balas

scan bby ok tak??klo bby ok,doktor pon kata okay xde apalh kot