Spotting coklat

Saya nak tnya , siapa ada pengalaman spotting coklat masa 21w smpai 22w ni. Kejap kluar , kjap x . DAh refer doc. Doc ckp keputihan yg wrna coklat ( sebelum ni kekuningan) . X gatal x bau . Masa kluar pun perut ok , xda sakit2 baby aktif. Normal doc ckp , cuma kena pantau laa . Mcm mana nak control benda mcm bgini. Tqqq ibu2 #ingintahu #ndpregnancy.

1 Balas

saya kene sama mcm awk.... saya pon on off.... tapi saya doc kata ada luka sikit kat vagina....kite kene positif.... kene byk minum air kosong.... malam pon saya akn minum walaupon seteguk.......

3y ago

in shaa Allah amiin allahumma amiin... salam dari Selangor sis 😘