Sakit perut

Kandungan saya baru masuk 7 bulan. Perut sakit setiap kali mengiring ke kanan dan kiri menyebabkan sy tak lena tidur. Bile tekan pun perut saya sakit like bengkak mcm tu. Normal ke? Pergerakan baby okk je

2 Balas

hi momy, sy 31 minggu.. pn mcmtu jgk, time nak tidur perut sakit sikit, mengiring kiri kanan pn sakit tak selesa tak dpt tidur 😂😂.. bila bangun tidur pn sakit perut.. yg bengkak tu tak tau la plk, cer tnya dgn nurse/Dr.. maybe mengetat/mengeras kot, tu mcm normal jer..

8mo ago

tq awk respon.. harap xde apa² la

betul tu sis saya pun baru masuk 7bln sama situasi mcm sis skrg ni..bila mengiring mesti sakit² then baby aktif menendang smpai kesudah tak boleh nk tidur..saya rasa normal ja tu semoga kandungan kita baik2 saja🙂

8mo ago

normal la kan..ingt sy je rasa mcm tu. btw tq awk reply. semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nnti