Sakit perut

Hai mom, saya nak tanya korang pernah tak alami tidur mengiring ke kiri atau ke kanan terlalu lama tanpa menukarkan arah posisi tidur, contoh: tidur mengiring ke kiri terlalu lama and tidak menukarkan posisi tidur ke kanan dan menyebabkan perut sebelah kiri sakit. Saya nak tanya siapa pernah kene and adakah ianya normal?

1 Balas

Normal saya pun mcm tu,sbb yg kita tk tukar posisi tu kita lena agak lama,so dia akan terasa sakit tpi bgi saya tk sakit lama cuma rasa cramp mcm tu ja bahagian perut

5mo ago

Sama sama