10w sakit pinggang

normal ke preggy 10w, bila lebih tidur mengiring ke kanan, sakit pinggang kiri, perut pun asyik sakit, mcm cramp tu...#firstbaby #1stimemom #pleasehelp #advicepls #pregnancy #ingintahu

8 Balas

rasanya smua trimester rasa sakit itu ini, lagi2 kelengkang smpai susah nk gerak, tpi ada masa gak tk rasa sakit😂depending

betul sgt. sy sakit tulng pelvic tu. Allahu. nk bgun pon susah. padhl bru 8w.😭 dgn menyusukn anak 1st lg

Normal. Rahim sedang mengembang utk support tumbesaran baby selagi takde bleeding okay je.

Kalau letak satu bantal untuk support tulang belakang, ada rasa lebih baik tak?

3y ago

rasa ok..kena sndarkn bdn kt bantal blkng bdn

normal sebab dia tengah membesar

Banyakkan minum susu 😁

normal