gatal teruk

kandungan saya 5 bulan lebih mengalami gatal teruk pada perut dan dekat payudara rasa mcam gatal dalam kulit .macam mana nak legakan ya ibu?

5 Balas

Saya amalkan minyak kelapa dara selepas mandi setiap hari,letak bhgian perut dan payudara. Kdang2 klau kna peluh lgi trasa gatal tu. Bila dah gatal sangat saya akan trus mandi dgn air swam.

sy pakai bio oil, kne pakai hari2, lepas tu lama2 hilang gatal.. tapi jgn kne peluh, lg tambah gatal jadinya...

Sy gatal dekat payudara juga tp sy tahan je.sbb risau garu melecet

Sis dh try sapu lotion?? Pd perut bg melegakan nya??

saya pakai sabun Natuwrel..ok👍