Kandungan saya 6bulan

Normal ke kalau saya kdg ii rasa sakit sakit mcm senggugut tuh ??? Dia dtg dan pergi… baby pon aktif kuat je menendang… ada mommys ii yg tahu atau pernah alami tak ?

3 Balas

Baby mengeras kot.. Kalau baby mengeras biasa kita boleh rasa perut kita tu keras dan padat jea.. Lg2 kalau tgh mengeras and baby menendang dia punya sakit tuuuuu 🥴🥴 tak lama pun kalau mengeras tu

false contraction atau Braxton Hicks. normal untuk kandungan usia 6m+

1y ago

Ouhh yeke… faham ii tq 😬

Braxton Hicks kot sis

1y ago

Yeke i baru tahu sbb anak first… btw terima kasih sis