Ingin tahu

Kandungan keberapaa baru rasa gerakkan baby ??

6 Balas

Tgk juga pregnant kali keberapa dan kedudukan uri. Kalau 1st pregnancy lambat sket dalam 19-20 minggu. Kalau uri kt bhgn depan ambil masa lg nak rasa pergerakan baby sbb dia buffer kan movement.. hope this help 😊

Sy msa 18 weeks br start rsa. Pastu terus kena inject ATT 1st jab 😂 Baby sy jenis sopan kut, sampai dh nk tggu hari, dia kalau gerak, sopan je 🤣😂🤣

Saya tgh pregnant anak first alhamdulillah baby waktu weeks ke 16 dah rasa dia gerak, skrg dah 19 weeks kuat jgk dia gerak🤲🏻❤️

sy week ke 18 dh rasa.. tp biasa nya week ke 20 @21 gerakan tu lbh kuat rasa..

20weeks ke atas, atau Kalau jenis pandai rasa awal lagi dah rasa gerak baby

18 minggu dah rasa sikit..20 & 21 minggu slalu sgt rasa….