First Baby

Assalamualaikum ibu ibu , usiaa kandungan yg keberapaa baru dapat tahuu jantinaa ?? Sayaa baruu 18week dah dapat tahu ke ??

10 Balas

Elok sis scan lambat sikit. Saya scan masa 26 weeks, 30 weeks, 34 weeks. Hihi sama je jantina nya. Tunggu nak keluar je pulak. Ade orang scan sekali je, lepastu tak scan dah. Scan perempuan, keluar keluar lelaki 😜

5y ago

Btl la tu..haha..brg dh bli..skli lain jntina..parah🤣

Wa'alaykumussalam. Mommy cuba rujuk artikel ni, maklumat lengkap dan sangat membantu: https://my.theasianparent.com/jantina-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app

Saya time 24w. Buat details scan baru nampak. Sblum tu scan tak nampak pon..

Sy scan aritu 20week, bby xnk tnjuk. Huhuu.. Slalu kalo 18week da nmpk daa..

5y ago

Haah.. Ank first.hihi

Masa i pregnant i tak tngk bila dah salin suprise je nmpk

sy buat detail scan 18weeks, da bleh tahu jantina, hehe

boleh je tu klu bby nak tunjuk mmg dah boleh nampak....

Boleh ni buat details scan sekali nt leh check jantina

Yes you may..

Boleh