.

kandungan dah masuk hampir 5 bulan tp perut tu mcm buncit je .. sy tinggi pon 145cm je so nampak gemuk pendek, ada org tegur ‘perut tak nampak, tek dgn punggung je besar’ ah malunyaaaa ?? tak confident nk jumpa org luar atau kawan2 ?

1 Balas

Sy 36w pun perut kecik mcm baru 6 bulan. Sehingga hari ni x payah beli lg baju/seluar/panties baru. Semua muat lagi. Baju2 pun takde beli blouse pregnant. Bju sedia ada still longgar lg. Padahal sy ni obesity.