Keluar Darah

Hi semua ada sesiapa tak yg berpengalamn hamil 9minggu tapi keluar darah, mak sedara saya baru hamil 9minggu setelah 6tahun berkahwin menunggu zuriat tapi saya kesian pada dia susah hati dah 3hari dia keluar darah tapi tiada ketulan yg keluar, dah pergi hospital dorang ckp normal tapi dia risau sbb darah tu banyak yg keluar dan doktor bagi ubat tapi darah tetap tak berhenti ada sesiapa yg berpengalaman tak jadi mcm ni??

1 Balas

Doktor xde scan ke? Klu sikit2 darah tu mcm lendir je kira drh spotting. Spotting tu normal awl pregnancy. Klu byk smpi penuh pantyliner atau pad, tu kira x normal. Pape pn kena refer hospital.

4y ago

Scan.. Harini disahkan keguguran