Kandungan Dah 9minggu..tapi Ada Keluar Macam. Darah Haid.. Knapa Yer?

15 Balas

terus ke emergency sis.

Terus pergi emergency.

Consult doktor sis.

3y ago

semoga awak sihat selalu dan diberi kesihatan. mohon doakan kami jugak ya.

Jumpa doktor sis

5y ago

Tq.. Da p buat da.. Alhamdulillah slamat.. 7 taun pnantian.. Bby first mninggal lpas bsalin.. Kwan2 doa kn sye slamarlt smpat lahir yer...

Tanya doktor sis

5y ago

Tq.. Da p buat da.. Alhamdulillah slamat.. 7 taun pnantian.. Bby first mninggal lpas bsalin.. Kwan2 doa kn sye slamat smpat lahir yer...