Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Balas

ohhh... normal rupanya... saya pun... nk pusing dgn cadar sekali tercabut...hahaha...sebab kita mcm seret badan kan... perlu pegang kepala katil utk tlg pusing kann badan.. skrng baru 21wks nanti perut makin besar mesti lagi berat kan... we can do this mommies!