Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Balas

sama sis . saya pon 30 weeks bila nk tukar posisi tu fulamak rse tulang tu x bercantum pon ada haha . normal je sis sebb kepala budak dah kt bwh

4y ago

*tdi

Sy skrg dh 39weeks...mmg mcm tu rse die...first bby...sakit nye lahai...kiri salah kanan salah...tlentang salah...nk bngun salah..time bjalan lg salah😂

Normal tu sebab da nk masuk fasa bersalin.. Ada grup telegram, ramai mommies berkumpul. Boleh sembang² dalam tu. https://t.me/joinchat/MMMDzBa1xAcyT-WmpKtNXw

Saya dari 4 bulan dah rasa..skrg dah 7 bulan lagi sakit,perut kecik je tapi mmg sakit sgt tambah2 bila baring dan tukar posisi,sakit mcm sis jgk

Saya 32minggu memang sakit sangat2,rasa mcm nak je bersalin masa tu, tulang kemaluan sakit,pinggang jgn cakap la mcm nak patah rasanya...

Sama. Tapi sy sekarang baru minggu 22. Dah mula rasa sakit start 16minggu. Nak alih posisi tu sakit sangat. Tapi tu normal😊

Normal . Sya pon mcm tu sebab kuat sangat berjalan😆 Sakit sangat kalau tukar posisi . Dah ready nak bersalin tu .

Sy dari awal pregnant mmg sakit je kt situ sis. Skrg dah 28w. Makin besar perut makin sakit 😭 nak angkat kaki pun tak boleh

4y ago

Kena cari posisi rehatkan kaki yg sesuai utk kurangkan ksakitan tu

Tgah mgalami plg rsa time baring nk pusing bdan kiri atau knan mmg trasa sakit..klu nk bagun pinggang mmg rasa sakit sgt2

4y ago

Btol😣😣 seksa sgt2 time nk ubah position

Sama juga, dua hari nk bersalin tu baru ok, sbb dia dah masuk pintu rahim, misi kata sakit tu sbb baby duk kat tepi tu.

4y ago

Owh mcm tu.. Harap dpermudahkan bersalin nnt