sakit tulang kemaluan

hai nak tanya normal ke dh masuk minggu ke 30 dan ke atas sakit tulang rusuk dan sakit tulang dekat kemaluan nk bagun nak jalan sakit.. kalau baring nk tukar posisi kiri dan kanan pun sakit..

13 Balas

Sama la tapi sakit tulang bhgian kemaluan, mungkin juga sbb sy ada tergelincir/terjatuh dlm 11 hari yg lepas..terasa time nak tukar posis baring kiri kanan jela..

I pun sama , sakit lagi lagi nak beralih ke kiri or kanan waktu tidur and nak bangun pun susah 😭

Sama saya pun rasa mcm tu even skrg dh 38w huhu tak sabar nak tunggu baby keluar sbb dah tak larat sakitnya 😭

4y ago

sy yg 32w ni pn dh xlarat basuh baju bby sikit pn yaallah penat nye.semoga di permudahkan segala urusan kita

Sama lah nk berpusing masa baring pun sakit lg2 kalau mlm nk g toilet.

4y ago

betul tu kerap kencing lak mlm2 pastu nak bangun subuh .. nk boleh duduk dr bring tu fuhh skit

Normal sis.. Sbb dah nak dekat fasa beranak.. Baby dh start turun bawah..

4y ago

semoga dipermudahkan rasa dh sarat huhu

Normal sbb baby dh masuk laluan & kaki baby dh menekan rusuk, ulu hati

4y ago

Sabar ya puan. Semua akan alaminya

Sama. Rasa makin kuat sakit skang sy 35 weeks.. tidur dah tak nyenyak.

4y ago

Ye. Terjaga masa nak ngiring sbb sakit tulang pinggul time nak tukar posisi tido 😅

Normal sis, saya pun mcam tu juga. Kepala baby dah kat bawah.

Normal tu..makin dkat due makin sakit nanti. Nak jalan pun payah

4y ago

32w pn dh rasa sarat sgt ni sis😭

Yup normal. Baby dah dkt bawah.