Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Balas

Sy pon tgh alaminy skrg..skrg sy dh 32weeks..klo nk tkr posisi tu, mashaAllah,skitny Allah je thu mcmne..klo nk bgn kna merangkak dlu bru blh bgn.. first time rasa mcm ni..sbb ank2 y sblm ni xde rasa mcm ni🤭..org ckp,lain ank lain sakit ny..so brsabar je la..smga d permudahkan urusan brsalin hjg bln 6 ni nnt..amin

4y ago

Tulh...