Sakit tulang kemaluan

Kandungan da masuk 30 weeks, normal ka sakit d bahagian tulang kemaluan? Bila baring nak tukar posisi tu azabnya.. Ada sesiapa pernah alami mcm ni?

53 Balas

Sy tgh rasa skrg. Nk masuk 20 weeks makin sakit. Bdn kecik, perut besar. Ramai ingt dh 30 weeks +++. Kalau tido xpernah selesa sejak 17 weeks. Mengah manjang. Pinggang sakit. Kaki lenguh. 1st time dapat merasa. Sabar jelah.😂

4y ago

Yup. In shaa Allah. Sebelum ni xdapat rasa. Sbb selalu keguguran. Ni 1st time dapat rasa semua ni. Alhamdulillah..❤